Flex Limonade 1024x683

NIEUW: Quooker FLEX

Quooker maakt het iedereen graag zo makkelijk mogelijk in de keuken. Daarom hebben we opnieuw een functie toegevoegd aan onze kokendwaterkraan: een flexibele uittrekslang voor warm en koud water, voor extra bereik.

De Quooker FLEX is de eerste kraan ter wereld die dit allemaal kan, de gedroomde tool voor wie de keuken graag netjes houdt. Het afspoelen van een grote snijplank, het schoonspoelen van de spoelbak, het gebeurt letterlijk in een handomdraai. De Quooker FLEX biedt alle vertrouwde voordelen van Quooker. Bovendien is hij 100% veilig in gebruik dankzij de kokendwater-stop die voorkomt dat je met een uitgetrokken douchekop kokend water kan nemen.

De FLEX is uitgevoerd in het frisse design waar Quooker bekend om staat: een ronde uitloop in twee finishes, chroom en roestvrij staal